Diensten

Mijn werkzaamheden zijn zeer uit een lopend van aard. Ik doe al het leidingwerk gas, water, ventilatie en afvoer leidingen. Dus ook de riolering in de kelder of kruipruimte. Op het dak doe ik al het lood en zinkwerk en op platte daken bitumineuze dakbedekking.  

Tegenwoordig wordt er veel met kunststof leidingen gewerkt. Het liefst maak ik een mooie installatie van roodkoperen pijp maar omdat deze pijp in vergelijking met kunststof veel duurder is werk ik ook met Henco buis. Dit is een kunststof buis met een aluminium inlage. Het grootste voordeel is dat deze buis op een rol van vijftig meter geleverd wordt zodat ik van A naar B kan gaan zonder verbindingen.

Het ambachtelijke gedeelte van een loodgieterbedrijf is het lood en zink werk. Hiervoor heb ik ook mijn vakdiploma’s gehaald.   Patroon loodgieter.   Het vernieuwen van zinken dakgoten, zinken balkons en het bekleden met lood van b.v. een schoorsteen is een greep uit de dakwerkzaamheden die ik veelvuldig uitvoer. In mijn zinkwerkplaats kan ik alle vormen maken van alle voorkomende dakgoten, erkers en balkons.

 

Doelgroepen:
Bedrijven en particulieren

Diensten:
– deskundig advies
– onderhoud en renovatie
– afvoeren ontstoppen
– grondige inspectie
– verhelpen van alle mogelijke lekkages
– lood- en zinkwerk

Specialisaties:
– gas-, water- en afvoerleidingwerk
– dakgoten en hemelwaterafvoer
– rioleringsrenovatie
– bitumen-, zink- en pannen dakbedekkingen
– onderhoud en reparatie van geisers
– plaatsen van close-inboilers
– reparatie en onderhoud van sanitair
– leidingwerk van nieuwe badkamers en keukens
– laboratorium inrichting

Service:
– geen voorrijkosten in de regio Rotterdam
– gratis en vrijblijvend een offerte
– gratis telefonisch advies